onsdag 28 mars 2012

Motsatser

Jag köpte nya pjäxor igår på rean och när Stefan skulle ställa in bindningarna efter de nya pjäxorna var avståndet för stort. Snabbt beslutat fick det även bli ett par nya bindningar. Eftersom vi snackat om att tura så köpte jag Dynafit bindningar som är superlätta och som man kan gå med. Dom är lite tajta över tårna men dom kommer bli bra när dom töjt sig lite.

För att testa på dom nya grejerna stack jag och Moa till Le Tour för att sladda runt lite i vårsnön. Moa gav upp efter lunch, som vanligt, men med lite Toblerone hittade hon ny ork och vi åkte en bit in på eftermiddagen också. En härlig dag i backen.

När vi kom hem hade Stefan flyttat ut sig och ett täcke på balkongen. Maja satt i lådan där hon har sina leksaker och badade och jag och Moa dröp av svett. Motsatserna är ett faktum. Snö och is, sol och bad. Eller svinter som Moa säger. Sommar på vintern.

1 kommentar:

  1. Vad härligt! Vilken kontrast att både kunna bada och åka skidor ute på samma dag :).
    Jag har följt er blogg under hela vintern, har varit roligt att se hur ni har det och alla fina bilder ni lagt upp! Verkar som att ni har det toppen! Kram från Sofie L

    SvaraRadera