söndag 22 april 2012

Vilken avslutning

Ja det blev som jag hade hoppats. Nej det vart bättre! Stod och hängde på låset klockan åtta men fick vänta ett tag då dom arbetade med lavinsäkerheten till klockan tio, men det var det verkligen värt.

När vi kom upp så sken solen och det var ca 30 cm puder på toppen! Vi var ett ganska stort gäng som åkte men i all puderhets så är det svårt att hålla ihop och vi blev ganska så snart splittrade. Den här dagen var så himla bra så jag valde att fetta in skidorna efter dagens slut och ha den här dagen som det sista skidminnet härifrån. Vilken avslutning av skidsäsongen!

På väg ner till bilen, sista biten av pisten, så hade det gått en ganska så stor lavin. Den hade dragit in en bit på pisten också så det var ett stort pådrag med helikopter, lavinhundar mm. Men lyckligtvis så tror jag inte någon hade blivit begravd under snömassorna. 

Tack min familj och alla mina vänner för den här fantastiska säsongen utan er hade den inte alls blivit så bra som den blev!

Många förväntansfullda själar

Wow!

Vart ska man börja?


Lindsay

Damien

Hehe

Diamanten är ganska så nöjd

Jag laddar för en tur

Flera som hjälper till i sökandet efter en lavin

1 kommentar:

  1. Ett stort tack för boende och roliga upplevelser tillsammans mer er i vackra Chamonix. Och att ni delat med er av er fantastiska resa!
    Önskar er ett gott slut på er resa och en trevlig hem resa!
    VÄLKOMNA HEM!! KRAM

    SvaraRadera