torsdag 8 december 2011

Dagarna dom går och går efter varandra.....


Ännu en dag med ett leende på läpparna....


Idag började vi lite lugnt med lång frukost och sen tog jag och Moa bilen till längdspåret. Jenny och Maja mötte upp oss där så dom tog en promenad. Med barnvagn gick det sådär i all snö men hon fick sig i allafall ett bra träningspass! Intervju med vinnaren från dagens skidtävling kommer senare.Därefter blev det hem och duscha och fixa lite lunch. Efter lunchen gick Jenny och tog en liten "powernapp" på tre timmar... Tröttmössa!! :) Då passade vi andra på att ta en sväng nere på stan. Väl där blev det lite fika och ett besök i leksaksaffären så Moa kunde visa mig vad hon önskar sig av tomten. Sen blev det lite shopping också. Maja fick en pulka så hennes stackars föräldrar ska slippa få psykbryt på att dra vagn i 20 cm snö.Nu sitter Jenny här hemma och pluggar med sin distansutbildnig och är ganska nöjd över sin utkik över bergen!

4 kommentarer:

 1. Vilken skribent du har blivit Stefan!!
  Skvallra för tomte Mormor vad Moa pekade på! Moa kommer att vara i fin form efter vistelsen i Chamonix.

  SvaraRadera
 2. Nu har jag efter hemkomsten från Kina ägnat en bra stund att gå igenom text och bilder. Vad ni har hunnit med redan med ett leende på läpparna! Jag blir glad och lycklig när jag förstår att ni har det bra. Moa - vilken härlig stil både på klåttring och skidåkning. Irja hälsar så jättemycket.
  Hoppas på lite skype på lördag morgon!
  Jättekram till er alla säger pappa Uno

  SvaraRadera
 3. Irja Mellåker Hedin8 december 2011 kl. 19:15

  Åh, vad kul ni verkar ha. Massor med frisk alpluft kommer att göra er alla gott. Tänk att få slippa avgaser för ett halvår! I Peking var det nästan outhärdligt med all förorenad luft.

  Kramar från Irja

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar bilden av dig Moa, där du står och tittar in i affären.

  SvaraRadera