fredag 2 december 2011

Nu är vi samlade

Nu har resten av familjen anslutit till Chamonix. Flygresan gick kanon förutom att valpen (Moas svarta vovve som har varit valp i 4 år) rymde precis samtidigt som vi skulle gå på planen. Det var dock ingen brådska så jag och Maja tog en runda och hittade honom på damtoaletten. Olydig vovve, borde gå en lydnadskurs eller nåt. När vi alla var tillsammans igen gick vi på planet och skulle sitta längst bak. Kul tänkte mamma Jenny med ett barn på magen, en ryggsäck på ryggen, en skötväska på axeln och två dunjackor på andra armen. Eftersom vi gick på sist också var det nog en och annan som fick sig en känga. Tumme ner för det! Maja somnade när planet lyfte och vaknade när vi landade. Tumme upp för det!

När vi gick av planet såg vi Björn, Anna, Tora och Ylva, som bor nära Geneve annars, som satt och väntade på att få gå på vårt plan för en visit i Sverige så vi vinkade till varandra genom glasrutan.

Väskorna kom som nummer 3 och 4 på bandet och vagnen väntade vid special bagaget så vi var ute på ett kick. Stefan väntade utanför och hade fixat 19 grader varmt så var mer än nöjda. På vägen hem stannade vi och storhandlade på Super-U så nu har vi mat för ett tag framåt så vi slipper handla så mycket på de dyra affärerna i stan.

Vad gäller lägenheten kan jag bara hålla med förra inlägget, perfekt. Fast ett par kvadratmeter till hade inte gjort ont. Det är lite som att bo i en större husvagn vilket jag iofs gillar. Det gäller bara att ha koll på alla saker, annars blir det lätt kaos.

Nu har tjejorna somnat efter en promenad där vi hämtade liftkorten och Stefan pular med sina klättergrejer. Dag ett är till enda.


2 kommentarer:

  1. Vilket drama med valpen! Du får verkligen jobba lite med den medan ni är där nere. Husvagnsboende är mysigt och du är ju bra på att strukturera så ni hittar nog några rutiner. jag är sååå tacksam för detta moderna sätt att få kommunicera med er. Ha det....alla 4

    SvaraRadera
  2. Härligt Jenny att det gick bra på flyget.Kul att följa er på bloggen.
    Det är som att resa med lite grann.
    Tycker ni är modiga.Bra att lägenheten är ok.Hälsa också Stefan såg att han fyller den 5:de. Ha det bra.Kramar till er alla!!!

    SvaraRadera